Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin taliı sıra, yangın bapları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kabil öteki yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

2023 seneı bakımından, 3 kattan elan mualla olan bütün binalarında yangın merdiveni bulunması mecburi hale gelmektedir. Hatta, bu binaların yangın merdiveni sistemleri kararlı olarak hizmet ve kontrollerden geçirilmeli ve müstacel durumlarda problemsiz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdivenine giriş ile büküm sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı ağırlıkü kök alınır.

Yangın ve evgin yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu posta bazı modellerde düzgülü kapı koluna misil. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara Yangın Merdiveni Kapısı vahim kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Başkaca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler Yangın Çıkış Kapısı vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu kırmızda;

Yangın Bapsı Yangın kapısı istanbul fiyatı bel kemiği amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli ferahliğe ve tavan yüksekliğine iye olması önemlidir. çoklukla, bir yangın merdiveni en az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da orantılı boyutlarda olmalıdır.

Report this wiki page